Zero Tolerance 0762 Zsebkés (0762)

Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Zero Tolerance 0762 Zsebkés (0762)

169 990 Ft
Ingyenes kiszállítás
Részletek a boltban
irány a bolt »
kesekollok.hu
Termékleírás
Gyártó Zero Tolerance
Típus EDC
Penge anyaga CPM S20V rozsdamentes acél
Penge vastagsága 3 mm
Penge hossza 8,6 cm
Penge felülete Szálcsiszolt
Markolat anyaga Carbon
Markolat színe Carbon és kék
Nyitás flipper és TDS rendszer
Zár típus Framelock
Teljes hossz 20,6 cm
Súly 82 g
Cikkszám ZT-0762

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Zero Tolerance 0762 Zsebkés

A Zero Tolerance 0762 egy forradalmian új modell a gyártó kínálatában. Nem nevezhető sem nagynak, sem kicsinek. A közepes méret pedig pont beleillik a mindennapi EDC felhasználási körbe. A zsebkés nemcsak remek használhatóságával vívja ki az elismerést, hanem egyedi, sportos megjelenésével is. Természetesen, mint minden ZT zsebkés, a 0762 is csak prémium anyagok felhasználásával készül.
A taktikai vonalvezetésű fordított tanto penge CPM 20CV rozsdamentes prémium acélból készült szálcsiszolt felülettel és hamis éllel. Az egykezes nyitást flipper, szemölcs, KVT golyóscsapágy és speciális Tuned Detent System (TDS) segíti. Szinte elég csak hozzáérni a flipperhez, és működésbe lép a rásegítés. Igazi műszer!
A markolat anyaga könnyű, de roppant tartós carbon (szénszálas anyag). A kékre anodizált Sub-Framelock miatt a hátlap teljesen passzol az előlaphoz, nincs a jellegzetes felemás megoldás. A zsebklipsz mindkét oldalra átszerelhető.
A Zero Tolerance 0762 zsebkés az USA-ban készül.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.